PET INŽENJERING - PET PRODUKT

Firma se bavi proizvodnjom PET ambalaže i proizvodnjom mašina za PET ambalažu.

PET INŽENJERING - PETPRODUKT je nastao 2003. godine i njen osnivač i vlasnik je Bojan Krstić.

U početku firma se bavila proizvodnjom PET ambalaže za potrebe industrije, kako prehrambene tako i ostalih grana.

Svojim iskustvom u ovoj grani, stručnošću, i težnjom da PET ambalaža bude što savršenija, vlasnik dolazi do ideje da se krene sa sopstvenom proizvodnjom mašina za PET ambalažu.

Prva mašina je rađena za sopstvene potrebe i pokazala se kao veoma dobro rešenje proizvodjača. Usled tražnje postojećih kupaca PET ambalaže, dolazi do prvih isporuka poluautomatskih mašina kupcima u Srbiji.

Veliko zadovoljstvo kupaca, preporuke i kvalitet dovodi do toga da od prvih mašina koje su proizvedene, pa do danas, uradjen njihov veliki broj i to kako za Srbiju tako i za zemlje okruženja (Hrvatska, BiH, Albanija, Crna Gora...) ali i za posrednike koji su mašine prodavali u Zapadnu Evropu, Aziju i Afriku.

Kvalitet, brzina, efikasnost

Garancija je ono što nas razlikuje od drugih i gde leži naš uspeh na tržištu. Sve ovo se potvrdjuje brojnim preporukama naših kupaca i novim narudžbinama.

Firma PET INŽENJERING - PETPRODUKT se nije zaustavila i zadovoljila samo na proizvodnju poluautomatskih mašina i pet ambalaže. U 2013. godini krenuli smo sa razvojem a u 2014. i sa proizvodnjom automatskih mašina. Mašine, koje zahtevaju manji broj radnika koje je opslužuju, veće brzine i bržu izradu ambalaže...

Povećanjem obima posla, veći broj radnika, proširenje poslovnog prostora je ukazala na potreba za kvalitetnijim upravljanjem, smanjenju nepotrebnih troškova i povećanju kvaliteta proizvoda. Iz tog razloga smo krenuli sa implementacijom standarda ISO 9001:2008. Ovaj standard bi trebalo da poboljša kvalitet naših proizvoda i veće zadovoljsvo kupaca.

Pored ovog standarda firma u bliskoj budućnosti želi da uskladi svoj proizvod sa normama EU i dobije CE znak - znak bezbednosti proizvoda. Ovo će olakšati nastup naše firme i prodaju naših mašina na zahtevno tržište Zapadne Evrope i šire.